facebook.com/evaluatori
 Intra in cont  Cont nou

Au fost gasiti 0 evaluatori

Nu au fost gasiti evaluatori in Bacau. Va invitam sa efectuati alta cautare.

Sunteti evaluator din Bacau?

Inregistrati-va gratuit pe Portalul evaluatorilor din Romania ® si adaugati-va oferta de servicii indiferent ca vorbim de proprietati imobiliare, intreprinderi, bunuri mobile sau active financiare

Inregistrare
Evaluator online - solicita un raport de evaluare pt proprietatea ta -

Evaluatori.info va ofera servicii de evaluari si re-evaluari in Bacau cat si in intregul judet, avand ca principale obiecte de activitate evaluari imobiliare, evaluari de bunuri mobile, evaluari de intreprinderi si valori mobiliare (instrumente financiare).

Echipa noastra este formata din experti evaluatori membrii titulari ANEVAR (Asociatia Nationala a Evaluatorilor din Romania), experti tehnici si analisti financiari capabili sa indeplineasca solicitarile dumneavoastra la cel mai inalt nivel de performanta si la cele mai mici preturi din Bacau.

Avand in vedere interesul societatii noastre pentru profesionalismul serviciilor oferite, realizam rapoarte de evaluare in conformitate cu cerintele Standardelor Internationale de Evaluare (IVS) pentru: apartamente, case si vile, terenuri intravilane, extravilane, agricole atat libere cat si construite, spatii de birouri, spatii comerciale, hale industriale cat si orice tip de constructie speciala.

Clientii nostri beneficiaza de discount pentru evaluari repetate, actualizari ale valorilor cat si pentru evaluarea unui numar mare de active.

Vreaucurs.ro
Giramex.ro - piese auto Bacau

Noul magazin online doreste sa ofere un sistem simplu prin care detinatorii de masini autohtone sau straine din Bacau pot efectua rapid comenzi online de piese si accesorii auto la preturi accesibile.